• Головна
  • Волонтери пригнали з Європи до Запоріжжя найбільшу партію авто для військових, - ФОТО
14:56, 21 березня 2023 р.

Волонтери пригнали з Європи до Запоріжжя найбільшу партію авто для військових, - ФОТО

Волонтери пригнали з Європи до Запоріжжя найбільшу партію авто для військових, - ФОТО

З Німеччини до Запоріжжя волонтери об’єднання «Що ти, дядя» пригнали 8 автівок, які передадуть військовим, що захищають Запорізький напрямок. Це найбільша партія авто, які волонтери завозили до Запоріжжя з початку повномасштабного вторгнення.

Вартість партії автомобілів з пригоном в Запоріжжя – близько 40 тисяч євро. Гроші вдалось зібрати завдяки донатам. 4 джипа та 4 буси Volkswagen transporter T4 волонтери пригнали на замовлення військових. Джипи купили на майданчику під Берліном, буси – біля Франкфурта-на Майні.

- Коли надійшли гроші, десь у середині лютого, ми почали готуватися. Підготували документи, подали в ОВА, щоб нам відкрили «Шлях» і вже їхали чітко під замовлення. Гнали нам 4 джипа та 4 течика. Ось зараз пригнали ці 8 автівок і в нас вже нова черга в 5 автівок. Обирали згідно замовлень хлопців: цього разу ніхто не просив пікап, по функціоналу всім потрібен або течик, або джип. Їхали на два майданчика: на одному брали джипи, на іншому брати течики і все це гнали до Запоріжжя. Вся ця операція зайняла два тижні, - каже волонтер Антон Козирєв.

Перед тим як передати автомобілі військовим їх пофарбують, проведуть технічний огляд.

За рік волонтерам об’єднання «Що ти, дядя» вдалось пригнати з Європи до Запоріжжя вже 38 автівок для військових. Задонатити на наступну партію авто можна за посиланням

Раніше писав 061 про українських розвідників, які вкрали у ворога бойову машину піхоти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#волонтери #авто #Запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...