• Головна
  • У Запорізькій області планують встановити когенераційне обладнання для безперебійного теплопостачання
13:21, 22 червня

У Запорізькій області планують встановити когенераційне обладнання для безперебійного теплопостачання

У Запорізькій області планують встановити когенераційне обладнання для безперебійного теплопостачання

Запорізька область готується до складної зими. Найголовніша проблема, яку потрібно розвʼязати – забезпечення тепла та світла взимку. В облдержадміністрації заявляють про те, що особливої підтримки потребує проєкт зі встановлення когенераційного обладнання (за способом комбінованого виробництва електричної і теплової енергії)

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОВА, передає 061.

«Реалізація проєкту зі встановлення когенераційного обладнання дозволить забезпечити безперебійне теплопостачання понад 3 тисяч багатоквартирних житлових будинків, 290 об’єктів соціальної сфери, пунктів незламності та 623 інших інфраструктурних об’єктів», – розповів заступник голови Запорізької ОДА Михайло Семікін.

Це дозволить забезпечити електрикою дві Дніпровські водопровідні станції КП «Водоканал» – ДВС-1 та ДВС-2. Щодоби вони очищають і подають споживачам майже 400 тисяч кубометрів питної води. Завдяки роботі станцій вода подається не тільки в Запоріжжя, але й навколишнім громадам на підконтрольній Україні території області.

«Втілити цей проєкт без допомоги партнерів буде надскладно. Ми сподіваємося на долучення до нього всіх, кому не байдужа доля мешканців Запорізького регіону», – зазначив заступник голови Запорізької ОДАМихайло Семікін.

Окремим питання було обговорено забезпечення вразливих верств населення твердим паливом. Для сталого проходження осінньо-зимового періоду обласна влада проаналізувала запити громад. Вже сформовано перелік потреб, які планується задовольнити, в тому числі за підтримки міжнародних партнерів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запорізькій області понад 10 тисяч людей проживають в прифронтових населених пунктах без води, світла та газу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#теплопостачання #електропостачання #заміна #будинки #соціальні об'єкти
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...