• Головна
  • На територію Дніпровської ГЕС було випущено близько 40 ракет різного типу, - нардеп
09:19, 1 серпня

На територію Дніпровської ГЕС було випущено близько 40 ракет різного типу, - нардеп

Народний депутат, член Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності Сергій Нагорняк разом з генеральним директором Укргідроенерго Ігорем Сиротою побували у Запоріжжі та провели нараду на ДніпроГЕС.

«На територію Дніпровської ГЕС було випущено близько 40 ракет різного типу. Масштаби руйнувань жахливі», - цитує нардепа пресслужба Укргідроенерго.

Зазначається, під час візиту обговорили питання відновлення гідроелектростанції, а також підвищення ефективності її роботи та безпеки.

«Відновлення Дніпровської ГЕС після руйнівних ракетних обстрілів з боку росії є нашим пріоритетом. Це критично важливо для забезпечення стабільного та надійного електропостачання всієї України. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб прискорити цей процес, адже розуміємо, яку роль відігравала станція в Об’єднаній енергосистемі. Наша мета – не тільки відновити пошкоджену інфраструктуру, але й модернізувати її, впроваджуючи передові технології для підвищення ефективності та надійності роботи гідроелектростанції», – зазначив Сирота.

В свою чергу Сергій Нагорняк зазначив, що відновлення та модернізація Дніпровської ГЕС є критично важливими для стабільного постачання електроенергії в Україні.

Він висловив думку, що іноземні партнери мають на власні очі бачити руйнування.

«читати статистику про руйнування це одне, а бачити на власні очі в яких умовах знаходяться обʼєкти енергетики, які масштаби роботи по відновленню — це інше», - сказав він.

Говорячи про відновлення Дніпровської ГЕС було зазначено, що на це підуть роки. Крім того, міжнародні партнери мають допомогти Україні покращити систему ППО. За словами нардепа, лише захист неба над країною робить можливою нормальну роботу над відновленням критичної інфраструктури, в тому числі і Дніпровської ГЕС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДніпроГЕС #обстріл #руйнування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...