• Головна
  • «Опліч ХАБ» у Запоріжжі проводить арттерапію, йогу, психологічні сеанси безкоштовно – нова адреса
Новини компаній
17:00, 17 вересня

«Опліч ХАБ» у Запоріжжі проводить арттерапію, йогу, психологічні сеанси безкоштовно – нова адреса

Новини компаній

Ком’юніті центр «Опліч ХАБ» продовжує свою роботу у Запоріжжі за новою адресою

Ще влітку минулого року у Запоріжжі Глобальний договір ООН в Україні в межах проєкту Mental Help створили ком’юніті центр «Опліч ХАБ». Робота ком'юніті центру здійснюється за підтримки гуманітарної ініціативи Групи Метінвест «Рятуємо життя» та завдяки USAID в межах проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я». Нагадаємо, у Запоріжжі Група Метінвест представлена підприємствами – Запоріжсталь, Запоріжкокс, Запоріжвогнетрив та Запорізьким ливарно-механічним заводом.

«Опліч ХАБ» у Запоріжжі проводить арттерапію, йогу, психологічні сеанси безкоштовно – нова адреса, фото-1

Сьогодні «Опліч ХАБ» продовжує працювати та розширювати перелік активностей. В центрі безкоштовно для всіх бажаючих проводять індивідуальні психологічні та юридичні консультації, групову терапію та йогу, майстер-класи для дітей, оздоровчий фітнес, нейрогімнастику, живопис, чайні церемонії, профорієнтацію та різноманітні тренінги. З вересня і, щонайменше, до кінця року ком’юніті центр «Опліч ХАБ» працюватиме за новою адресою – вул. Вʼячеслава Зайцева, 9 (ЦКП «Орбіта»).

«Опліч ХАБ» у Запоріжжі проводить арттерапію, йогу, психологічні сеанси безкоштовно – нова адреса, фото-2

«Ми переїхали, але все в нашій роботі залишилося таким, як було: ми пропонуємо найрізноманітніші активності для покращення свого ментального здоров’я. Це - йога, фітнес, арттерапія, консультації психологів та юристів, групи самодопомоги. Кожен з відвідувачів знайде заняття для себе та членів своєї родини. Єдине, що змінилося – наша адреса. Запрошуємо усіх запоріжців до нас в ком’юніті центр!», - каже Єгор Яремчук, адміністратор «Опліч ХАБ».

Одне з найпопулярніших занять центру – арттерапія. Психологи пропонують через творчість пригадати історії зі свого життя, помріяти та зрозуміти чого саме не вистачає для душевної рівноваги.

«Опліч ХАБ» у Запоріжжі проводить арттерапію, йогу, психологічні сеанси безкоштовно – нова адреса, фото-3

Арттерапевтка Наталія Попова каже, важлива кожна деталь при малюванні, адже людина підсвідомо через малюнки зображає свої почуття, страхи, бажання.  Арттерапія допомогає зняти психічну напругу, подолати тривожність і страхи, а також гармонізувати внутрішній стан в умовах стресу.

«Таке малювання завжди відкриває нам щось нове про нас. Через живопис ми можемо зрозуміти, чи всього нам вистачає, а якщо не вистачає – чого саме. Для когось це – кохання, для когось – відпочинку, легкості.

Я раджу кожному хоча б раз спробувати арттерапію, бажано – з професійним фахівцем. Навіть тим, хто зовсім не вміє малювати. У підсумку ви отримаєте гарний настрій та дізнаєтеся більше про себе та свій психологічний стан», - розповіла психологиня «Опліч ХАБ» Наталія Попова.

Усі активності хабу – безкоштовні та проходять з дотриманням конфіденційності. Заняття проходять з вівторка по неділю, з 9.00 до 18.00. З розкладом активностей хабу можна ознайомитися на офіційному телеграм-каналі «Опліч ХАБ Запоріжжя». Відвідати заняття можна за попереднім записом за телефоном +380 66 853 78 98.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Група Метінвест #Запоріжсталь #Опліч ХАБ Запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...