• Головна
  • Випускники профільних та вищих навчальних закладів отримують перше робоче місце на Запоріжсталі та бонус 50 тисяч гривень
Новини компаній
15:00, Сьогодні

Випускники профільних та вищих навчальних закладів отримують перше робоче місце на Запоріжсталі та бонус 50 тисяч гривень

Новини компаній

На Запоріжсталі та інших підприємствах Метінвесту в Запоріжжі діє мотиваційна програма «Перше робоче місце» для молоді. Молоді фахівці, які обрали підприємства компанії як перше робоче місце, додатково до зарплати і премії протягом першого року роботи отримують 50 000 гривень. За перші чотири місяці дії програми до неї долучилося 80 молодих фахівців та робочих.

З травня 2024 року на Запоріжсталі та інших підприємствах Групи Метінвест у Запоріжжі працює мотиваційна програма «Перше робоче місце». Вона розрахована на випускників професійно-технічних навчальних закладів, коледжів, технікумів та університетів без досвіду роботи у разі працевлаштування на підприємства Метінвесту.

«Програма спрямована на розвиток та підтримку української молоді, створення сприятливого середовища, в якому вона матиме можливість реалізувати свої професійні амбіції, ідеї для розвитку галузі та країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприяє утриманню молодих і талановитих фахівців, їх кар’єрному зростанню», - зазначив директор з персоналу Запоріжсталі Максим Педь.

Виплата працевлаштованому молодому професіоналу бонусних 50 000 гривень відбувається протягом року роботи за умови дотримання правил промислової безпеки та відсутності дисциплінарних порушень. В межах програми передбачається також менторська підтримка, додаткове навчання на робочому місці, надання соціальних гарантій та залучення до корпоративної культури.

Випускники профільних та вищих навчальних закладів отримують перше робоче місце на Запоріжсталі та бонус 50 тисяч гривень, фото-1

Перші 80 молодих фахівців-учасників програми вже отримали перші виплати на загальну суму 400 000 гривень з запланованих 4 000 000 гривень. До того ж програма продовжує свою роботу і запрошує молодь до участі. Дізнатися детально про програму «Перше робоче місце» можна у відділу кадрів підприємства: м. Запоріжжя, Південне шосе, 72 або за телефоном +38 095 800 98 30.

Зазначимо, що Запоріжсталь – активний роботодавець у Запоріжжі, одним з головних напрямів кадрової політики якого є залучення та закріплення на підприємстві молодих спеціалістів. Кожен четвертий співробітник на комбінаті – молодь у віці до 35 років.

На Запоріжсталі діє широкий комплекс інструментів залучення молоді: профорієнтаційна робота в навчальних закладах, різноманітні програми, спрямовані на розкриття потенціалу молодих працівників і їхнього професійного зростання, освітні корпоративні проєкти, адаптація нових співробітників, програми з підтримки ініціатив молодих фахівців у соціальній та громадській сферах діяльності підприємства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Група Метінвест #Запоріжсталь #програма «Перше робоче місце»
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...