• Головна
  • Запорізьке підприємство пропонує молоді грошовий бонус за працевлаштування
Новини компаній
15:00, Сьогодні

Запорізьке підприємство пропонує молоді грошовий бонус за працевлаштування

Новини компаній

Унікальна програма «Перше робоче місце» допомагає молодим фахівцям отримати професію, напрацювати досвід та отримувати достойний заробіток

Данилу Новічкову – 20 років. Хлопець працює на Запоріжсталі оператором поста управління цеху гарячої прокатки на дільниці моталок. Каже, свідомо обрав професію металурга і після школи пішов здобувати освіту прокатника.

Запорізьке підприємство пропонує молоді грошовий бонус за працевлаштування, фото-1

«Я вже мав уявлення, як влаштоване виробництво комбінату. Адже мій батько теж працював у ЦГП, тільки на іншій дільниці, і часто розповідав про свою роботу. До того ж, я проходив на Запоріжсталі практику під час навчання. Все це разом, а ще гідні умови роботи на комбінаті – соціальний пакет, зарплатня – зіграли свою роль у виборі першого місця роботи», – розповідає Данило.

Молодий промисловець працевлаштувався на комбінат в межах мотиваційної програми Перше робоче місце, яка працює на підприємствах Метінвесту з травня-2024. За умовами проєкту, за перший рік роботи на підприємстві молодий фахівець, окрім зарплати та премії, отримає бонусні виплати у розмірі 50 тисяч гривень.

Спершу Данило працював оператором на дільниці обробки металу. Під час роботи завжди виявляв старанність. Згодом молодого фахівця помітили та запропонували перевестися на пост керування моталками безперервного тонколистового стану «1680».

«Данило одразу себе гарно зарекомендував, проявляв себе, цікавився тонкощами професії, розбирався детально в технології виробництва та роботі обладнання. Я побачив його потенціал і запросив на свою дільницю. І ще жодного раз він мене не підвів, – зазначив наставник Данила, старший майстер стану та нагрівальних печей Артем Каліневич. – До речі, колись його батько, Сергій, був моїм наставником, теж ділився зі мною своїми знаннями. Нині він боронить Україну на фронті. Впевнений, їм обом є чим пишатися: батькові - сином, який продовжує його справу, а сину - батьком, який захищає нас від ворога».

Нині ж Данило вже ставить перед собою нові цілі, і паралельно з роботою на підприємстві планує здобувати вищу освіту. Саме на навчання і витратить бонус за перший рік роботи на Запоріжсталі.

«Звісно, хочу розвиватися і навчатися далі, тому отримані гроші вкладу у своє майбутнє. Наступного року планую вступити у виш та отримати освіту менеджера з управління персоналом», – додав Данило.

На старті кар’єрного шляху молодь відчуває певні проблеми із працевлаштуванням за фахом, оскільки через брак досвіду знайти роботу з гідною оплатою праці стає важким завданням. Аби полегшити опанування майбутньої професії ще на етапі навчання у виші чи професійно-технічному учбовому закладі, студенти відвідують комбінат з ознайомчими візитами, залучаються до корпоративних проєктів компанії, проходять виробничу практику на підприємстві. А випускників навчальних закладів охоче беруть на роботу, допомагають посилити практичні навички безпосередньо на виробництві, закріпляють за новачками досвідчених наставників.

Запорізьке підприємство пропонує молоді грошовий бонус за працевлаштування, фото-2

«Ця програма дозволяє м'яко увійти в процес адаптації, освоїти перше своє робоче місце, навчитися професії та окрім цього отримати додатковий бонус у розмірі 50 000 гривень. За перші чотири місяці дії цієї програми виплату отримали більш ніж 80 випускників із запланованого фонду в 4 мільйони гривень. Тож запрошуємо молодь долучатися до нашої команди», - зазначив начальник відділу кадрів Запоріжсталі Олег Шпиковський.

Більше про актуальні вакансії, умови та інші аспекти працевлаштування на комбінаті розкажуть у відділі кадрів підприємства за адресою м. Запоріжжя, Південне шосе, 72 або за телефоном +38 095 800 98 30.

Як ми писали раніше, на Запоріжсталі та інших підприємствах Групи Метінвест у Запоріжжі мотиваційна програма «Перше робоче місце» працює з травня 2024 року. Вона розрахована на випускників професійно-технічних навчальних закладів, коледжів, технікумів та університетів без досвіду роботи у разі працевлаштування на підприємства Метінвесту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Група Метінвест #Запоріжсталь #Програма «Перше робоче місце»
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...